2019.08.24 Saxdalens Dag

5 (Medium).jpg

I ett strålande sensommarväder firade vi Saxdalens Dag vid Runnbergsgården, med ett 100-talet besökare. För underhållningen svarade Eva Löfgren och Per Källström med visor och musik. Som avslutning på dagen kom Saxdals-Elvis, Åke Dahlman med ett stort smakprov av Elvis låtar.

Tommy Persson fick 2019-års Rävvålakrok, han är bl.a verksam i Byalaget. För barnen fanns hoppborg, chokladhjul mm. Man kunde även prova på luftgevärsskytte , i cafeét serverades kaffe och saft med hembakat bröd. Ull-farmor Britt Marie Wallman visad sina nåltovade figurer och dockor. En i alla delar stråland lördagseftermiddag, med stor uppskattning från alla besökare.

5 (Medium).jpg

Lars Persson 2018-års förvaltare av kroken beredd att överlämna till årets.

2 (Medium).jpg

Tommy Persson, av byns föreningar utsedd att ha kroken under 2019.

Till Lasse (Medium).jpg

Eva Löfgren och Per Källström underhöll med visor.

7 (Medium).jpg

Nåltovade figurer och dockor, tillverkade av Ull-farmor Brtt Marie Wallman

1 (Medium).jpg

3 (Medium).jpg

4 (Medium).jpg

Örjan Utter tillverkar varje år diplomet som årets krokmottagare erhåller

6 (Medium).jpg

Saxdals-Elvis, Åke Dahlman